Milford track

Nu är jag tillbaka i civilisationen igen efter en fantastisk vandring på Milford track i “Fjordland national park”. Enligt Nya Zeeländarna den bästa vandringen i världen, jag kanske inte vill gå riktigt så långt, men fint var det.

image
McKinnons pass

Jag har sett vilda fåglar, det finns inte så många andra djur att se. Jag har mött 39 andra vandrare som bott i samma stugor som mig. Jag har gått upp och ner på mycket fina stigar. Men framför allt har jag sett otroligt vackra landskap i strålande sol, lite ovanligt för trakten dår man på ett år har över 200 regndagar och 7 meter regn.

image
Morgondimma

Resan här på Nya Zeeland är i stort sett slut. Imorgon kör jag tillbaka till Queenstown och lämnar bilen och påbörjar den långa resan hem. Resan går österut via Auckland, Los Angeles och London, när jag kommer hem har jag gjort ett helt varv runt jorden.

image
Magnus vid ett av alla vattenfall

Vad tar jag med mig från denna resa? Framförallt det vackra landskapet och alla trevliga människor med en stor framtidstro. Jag kommer att sakna Nya Zeeland och kommer helt säkert att åka hit igen!

Mer från denna resa kommer att komma upp på denna sida, antingen som tillbakablickande blogginlägg eller mer ihophållna berättelser Jag ser fram emot att sortera alla bilder, intryck och minnen och dela dem med er.

1 Comment on “Milford track

  1. Hej Magnus, så roligt att läsa om din fantastiska resa. Vi har läst med stort intresse, skulle vara roligt att höra mer när du kommer hem.
    Hälsningar från Annas föräldrar Björn och Elisabeth

Comments are closed.